اشخاصی  که به بیماریای قلبی عروقی  گرفتار هستن باید از میوه و سبزیجات  استفاده کنن و اونا رو به چهار یا پنج وعده در هفته زیاد کنن.  فلاوونوئیدها از آنتی اکسیدان های قوی و بسیار به درد بخور  است که در میوه ها و سبزیجات هست. این آنتی اکسیدانا بر سلامت قلب و عروق تاثیر بسیار زیادی داره.

 آدمایی که مریضی قلبی دارن باید از روغن هسته انگور و یا روغن زیتون استفاده کنن و غذاها رو به صورت بخارپز و یا کبابی بخورن.

پیشنهاد می شه میوه مورد استفاده این افراد تازه باشه و کمتر از میوه های خشک و یا کمپوت استفاده کنن .در طب سنتی به کار گیری میوه های قرمز و ارغوانی واسه بیماران قلبی از جمله شاه توت، انار و بقیه میوه های دارای رنگدانهای قرمز مورد تاکیده.هم اینکه بیماران قلبی باید از سبزیجات تیره از جمله سبزی خوردن بیشتر استفاده کنن. سیر و پیاز هم از جمله  سبزیجاتیه که به گفته  این کارشناس تغذیه واسه مبتلایان به بیماریهای قلبی خوبه.

منبع : medplant.ir