مریم سجادپور کارشناس علوم تغذیه گفت: ریواس گیاهیه که تنها ساقه اون خوراکی و باید از خوردن برگ این میوه بدلیل سمی بودن اون دوری کرد. این گیاه به طور طبیعی در فصول بهار تا اوایل تابستون پیدا میشه.

ایشون اضافه کرد: ریواس پر از فیبر و دارای ویتامین A،B،C، کلسیم و سدیمه.

ایشون در ادامه گفت: این گیاه یکی از بهترین منابع دریافت کلسیم بدن بوده و موجب تصفیه خون شده و افزایش اشتها رو در فرد به دنبال داره.

ایشون گفت: مصرف زیادتر از اندازه ریواس در تغذیه مریضایی که دچار مریضی مشکل قلبی هستن پیشنهاد نمی شه چون ریواس شامل مقدار خیلی از سدیمه و زیاد شدن سدیم در بدن موجب افزایش نگهداری مایعات در بافتهای موجود در بدن می شه.

ایشون به مادران شیرده پیشنهاد کرد از مصرف ریواس دوری کنن چون باعث اسهال در نوزادشون می شه

منبع: جام نیوز

منبع : parsi1.com